Ce urmează:
14 mai: Bucurie și fericire. Pentru homosexualii din Transilvania, viața e bună cât timp tac și nu se arată.
19 mai: American Gypsy. Cum vede o adolescentă romă viața în SUA, țara din care românii au fost expulzați europeni în 2017. După o carte autobiografică
21 mai: Spaghete cu pâine, un one man show despre cumpărături, supraviețuire, capitalism, consumerism și lipsa de bani.
26 mai: Reflection. O poveste despre dragoste și suferință, lipsită de cuvinte, cu păpuși în mărime naturală și actori.

Bilete, de oriunde din lume, pentru:

BIRDVILLE
COLIBRI
153 DE SECUNDE
CALUL ALB
ÎN VIITORUL APROPIAT
LIMITE

Rămâi conectat la scena independentă din România, de oriunde din lume, și sprijină-i pe artiștii independenți explorând, în vremuri de distanțare socială, noi moduri de „a te duce” la teatru. Un bilet costă 30 de lei (afișat în $) și poate fi cumpărat în avans accesând fiecare titlu în parte pe unlimited.tiff.ro.

Marți, 19 mai, 20.00

 

American Gypsy
Concept, text și regie: Mihai Lukács
Cu: Raisa Mihai, Răzvan Rotaru
Coregrafie: Răzvan Rotaru

O explorare prin teatru și dans a temei migrației, inspirată de romanul autobiografic cu același nume al scriitoarei rome Oksana Marafioti și de date oficiale care afirmă că, în 2017, românii au fost cei mai mulți europeni expulzați din Statele Unite. O adolescentă romă care încearcă să se integreze în noua lume observă fascinată diferențele culturale, în special cele din muzică. O producție PARADAIZ.

Joi, 21 mai, 20.00

Spaghete cu pâine
Text și regie: Alex Fifea
Mișcare scenică: Paul Dunca

Un one man show scris și jucat de Alex Fifea despre cumpărături, supraviețuire, capitalism, consumerism și lipsa de bani. De peste cinci ani, Fifea adună povești de la casa de marcat, din fața bancomatului, din părculeț sau din bucătărie. Într-o zi oarecare din februarie 2018, când își cumpăra țigări la bucată, s-a decis să facă un heirup de 5 zile în care să coleze, să mixeze și să verse toate aceste povești într-un spectacol cu iz de stand-up-comedy.

Marți, 26 mai, 20.00

Reflection
Regia: Cristina-Andreea Ion
Cu: Cristina-Andreea Ion, Oana Mihaela Cercel, Petru Stratulat, Dragoș Olaru, Andra Mirescu

O poveste impresionantă, lipsită de cuvinte, cu păpuși în mărime naturală și actori, cu un fir epic ce vă va purta prin stări de spirit contradictorii. O femeie și un bărbat își trăiesc a doua tinerețe în grădina casei, încercând să treacă peste experiența care i-a înstrăinat. Suferința prezentului reînvie bucuria trecutului.