Evenimentul Zilei > International > America o refuză pe Meghan. Ducesa de Sussex, umilită
America o refuză pe Meghan. Ducesa de Sussex, umilită

America o refuză pe Meghan. Ducesa de Sussex, umilită

Meghan a fost crunt umilită la un post TV american. Realizatorul a spus că este o actriţa din listă „C” și o „oportunistă”. Mai mult, se spune că a fugit de la Casa Regală pentru că niciodată n-ar fi putut să ajungă ceea ce şi-ar fi dorit pe ascuns.

Ducesa de Sussex este cunoscută pentru opiniile sale directe despre Donald Trump după ce l-a acuzat că este „misogin” și „divizibil” în timpul campaniei sale prezidențiale din 2016. Meghan, în vârstă de 37 de ani, a declarat, de asemenea, că a votat pentru Hilary Clinton și a amenințat că va emigra în Canada dacă Trump va deveni următorul președinte după Barack Obama.

Anul trecut, Trump a vizitat Marea Britanie în două ocazii, iar ducesa de Sussex a lipsit de la ceremonii deoarece a evitat orice întâlnire cu președintele american.

Meghan Markle, o celebritate de mâna a doua și nesemnificativă

Comentând despre relația înghețată dintre Meghan Markle și Donald Trump, gazda show-ului politic, John Cardillo, a denumit-o pe Meghan Markle ca o celebritate de mâna a doua și nesemnificativă. El a declarat pentru Expressatitudinea antagonică a lui Meghan Markle față de Trump a fost pur și simplu o modalitate de a se face remarcată de elita de la Hollywood, pentru a-și continua cariera în actorie.

A fost o actriță de lista  „C”

Gazda de la America Talks Live a spus: A fost ca o actriță de lista „C”, o actriță de umplutură în cadrul unei emisiuni de rețea de cablu de câteva sezoane. „A avut noroc și s-a căsătorit cu un prinț. „Acum cred că Meghan Markle își dă seama că nu va fi niciodată îmbrățișată cu adevărat ca regală. „Vrea să se întoarcă în lumea bună ale Hollywoodului.

Îl atacă pe Trump pentru a putea să revină în lumea bună a Hollywoodului

Şi tirul atacului continuă: „Deci, nu cred că Meghan Markle este un ideolog, este o oportunistă. Arătând că îl urăște pe Trump urmăreşte să intre în divertisment și modă, poate o vor invita la petreceri private și va face câțiva bani”.

Ducesa de Sussex intenționează să devină activă din punct de vedere politic

Sursa a explicat: „Ducesa este frustrată că a fost forțată să rămână în afara politicii după ce s-a logodit cu Harry. Ea are opinii politice puternice și acum va profita de libertatea mai mare pe care o are de a le exprima public”.

Meghan vrea să intervină public  înaintea alegerilor prezidențiale din SUA din acest an

Se știe că Harry și Meghan au o relație strânsă cu fostul președinte Barack Obama și soția sa Michelle Obama. Au existat controverse înainte de nunta lor din 2018 cu privire la faptul dacă fostul președinte va fi invitat. Potrivit rapoartelor, Guvernul Regatului Unit a fost îngrijorat că se va interpreta greşit mai ales faţă de președintele Trump, dacă familia Obama participa la nuntă.

O altă veste interesantă este că Meghan și Harry au angajat-o pe Sara Latham, care a lucrat pentru Hillary Clinton ca asistentă şi responsabilă de comunicarea democratei.

Imagini din serialul Suits

Meghan Markle News: costum

Meghan Markle News: Meghan Markle în costum

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.