„Tehnic se poate orice. Nu ştiu dacă întreaga activitate a Guvernului este întârziată în ceea ce priveşte implementarea programului de guvernare, dar în urma analizei o să vedem. Nu sunt în echipa care monitorizeată implementarea programului de guvernare”, a declarat Claudiu Manda, citat de News.ro.

Întrebat dacă se aşteaptă o remaniere, el a spus că nu ştie dacă se va întâmpla acest lucru săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare, dar că varianta remanierii este posibilă.

El a adăugat că „ putem discuta împreună lucrurile la partid, liniştiţi, iar lucrurile care sunt nefuncţionale le putem corecta noi între noi în cadrul PSD şi în cadrul coaliţiei. Am văzut chiar public reproşuri pentru activitatea premierului Grindeanu. Eu personal nu sunt într-o situaţie în care să-i reproşez ceva. Mai important este ce face în acest moment coaliţia, şi anume monitorizează activitatea ministerelor şi care este stadiul îndeplinirii programului de guvernare. Dacă sunt întârzieri şi sunt vinovaţi, e clar că aceştia vor trebui să fie înlocuiţi”.