Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a deschis la Judecătoria Sectorului 1, în urmă cu doi ani, un proces în care solicita anularea unei sancţiuni contravenţionale pe care o primise în judeţul Sibiu.

Victor Slav era convins că poate contesta amenda la judecătoria din sectorul în care domiciliază și a depus toate documentele necesare acolo.

Liniștit, a aşteptat să îi se facă dreptate. Doar că magistraţii au considerat că Slav i-a luat la mişto intentând procesul în Capitală, aşa că l-au amendat cu 1.000 de lei.

Decizia acestora este puțin neobișnuită, deoarece potrivit legii puteau declina competenţa Judecătoriei Sibiu, aşa cum au procedat în alte mii de cazuri în care reclamanții au depus acte la o instanţă greşită, informează site-ul spynews.ro.

Realizatorul TV a aterizat, săptămâna trecută, în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce presa a dezvăluit că, în urmă cu doi-trei ani, a fost prins drogat la volan.

Potrivit agenţilor de circulaţie, când a coborât din autovehicul, prezentatorul, care consumase marijuana, părea dezorientat, era incorent şi avea pupilele dilatate.

Slav le-a cerut poliţiştilor să dea mai multe telefoane, acesta dorindu-şi ca cineva din familie să-i fie alături. Din nefericire pentru el, au explicat aceleaşi surse din anchetă, niciun membru al familiei nu s-a prezentat la faţa locului.

În această situație, Victor Slav a fost nevoit să cheme de urgenţă un avocat. Nici până astăzi dosarul nu a ajuns pe masa judecătorilor.

Însă, dacă va fi trimis în judecată, vedeta ar putea primi între la 1 și 5 ani de puşcărie sau amendă penală.

Te-ar putea interesa și: