Evenimentul Zilei > Actualitate > AMBULANȚĂ implicate într-un ACCIDENT GRAV. Doi oameni RĂNIȚI
AMBULANȚĂ implicate într-un ACCIDENT GRAV. Doi oameni RĂNIȚI

AMBULANȚĂ implicate într-un ACCIDENT GRAV. Doi oameni RĂNIȚI

O ambulanță a fost lovită în plin de un autoturism, în București. Salvarea era în misiune și avea în funcțiune semnalele optice și acustice. Doi răniți au fost transportați la spital.

Un accident grav a avut loc în București, după ce o ambulanță a fost lovită de o mașină condusă de un șoder de 66 de ani, pe șoseaua Alexandriei. Din primele informații transmise de Brigada Rutieră, accidental a avut loc în zona Petrom Alexandriei – rond Cora.

Polițiștii au constatat că șoferul în vârstă de 66 ani nu s-a asigurat la punerea în mișcare a autoturismului și a intrat în coliziune cu o autospecială a Serviciului de Ambulanță, care circulă regulamentar pe Șoseaua Alexandriei, dinspre Bragadiru, având în funcțiune semnalele optice și acustice.

În urmă impactului, două persoane din autoturism au fost rănite ușor, la prima vedere. Victimeler au fost transportate la Spitalul Universitar pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma accidentului, a fost restricționat traficul pe sensul de intrare în București, pe bandă 1 de circulație, dar și pe banda 2, spre ieșire.