Ambasada Federaţiei RUSE în Republica MOLDOVA a făcut publice motivele pentru care unii cetăţeni nu vor putea ajunge în Rusia. Vezi LISTA

Ambasada Federaţiei RUSE în Republica MOLDOVA a făcut publice motivele pentru care unii cetăţeni nu vor putea ajunge în Rusia. Vezi LISTA

Ambasada Federaţiei Ruse în Republica Moldova a făcut publice motivele pentru care unii moldoveni nu vor putea ajunge în Rusia. Pe site-ul oficial al instituţiei a apărut o listă în acest sens.

Astfel, moldovenii nu vor putea ajunge în Rusia dacă: Vor anunţa informaţii false despre sine sau nu vor indica corect motivul vizitei; Vor utiliza documente false;  Nu vor părăsit teritoriul Federaţiei Ruse timp de 30 de zile de la finisarea termenului de şedere temporar. În acest caz, interdicţia de a intra pe teritoriul Rusiei va fi pe un termen de trei ani; Dacă au fost sancţionaţi administrativ de mai multe ori timp de trei ani pentru încălcări pe teritoriul Federaţiei Ruse. Interdicţia este pe un termen de trei ani; Dacă au fost sancţionaţi administrativ de mai multe ori timp de un an pentru tulburarea ordinii publice şi securitatea publică sau încălcarea regimului de şedere pentru a munci pe teritoriul Rusiei. Interdicţia este pe un termen de cinci ani.

Potrivit Publika.md, la sfârşitul anului trecut, Rusia a întreprins o serie de măsuri împotriva imigranţilor. Astfel, imigranţii din Rusia nu vor avea dreptul să activeze în sfera comerţului cu amănuntul, în afara magazinelor. Potrivit unui decret semnat de premierul rus, Dmitri Medvedev, din 2014, străinii nu vor putea lucra în pieţe şi farmacii şi nu vor avea posibilitatea să vândă marfă la tarabe.

Ne puteți urmări și pe Google News