Evenimentul Zilei > Actualitate > Amănunte despre polițistul care practica ”onania” într-un mall din Cluj Napoca
Amănunte despre polițistul care practica ”onania” într-un mall din Cluj Napoca

Amănunte despre polițistul care practica ”onania” într-un mall din Cluj Napoca

Polițistul care a fost prins în timp ce se masturba într-un mall din Cluj Napoca nu este la prima abatere. Acum este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Subcomisarul de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate din Satu Mare, care a fost prins în timp ce se masturba în cabina de probă a unui magazin din Iulius Mall, din Cluj Napoca, a mai fost prins și în trecut când comitea astfel de gesturi.

Agentul de pază de la magazinul Bershka, unde a fost prins polițistul, a povestit cum s-a întâmplat evenimentul, deoarece totul părea destul de neclar. ”La cabina de probă a lăsat ușa întredeschisă și au văzut clienții ce făcea și ne-au anunțat. A mai fost pe aici și a făcut exact același lucru, dar atunci era șef o doamnă, care l-a lăsat să plece. A spus și atunci că este polițist. Acum, este șef un domn care nu a mai acceptat situația și a chemat poliția. După ce l-am scos din cabină, în 12 februarie, unui coleg i-a pus mâna în gât și i-a rupt cravata”, a povestit agentul de pază de la Bershka.

Polițistul este un ”client” vechi al marilor magazine din Cluj. Agenții de pază îl cunosc și când apare stau cu ochii pe el pentru a nu comite astfel de gesturi incriminate de legea penală. În trecut, mai spune omul de ordine, polițistul a mai fost prins și într-un alt mall din Cluj Napoca.

Subcomisarul este acum cercetat de Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj. În cursul săptămânii viitoare subcomisarul acuzat de practica ”onanismul” într-o cabina de probă din magazinul Bershka va fi adus la magazin pentru reconstituire. Acuzația care îi va fi adusă la cunoștință de către procurori este de ultraj contra bunelor moravuri. ”Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”, se arată în codul penal.