Evenimentul Zilei > Actualitate > AMANTA unui FOTBALIST rupe tăcerea: „M-a”
AMANTA unui FOTBALIST rupe tăcerea: „M-a”

AMANTA unui FOTBALIST rupe tăcerea: „M-a”

Amanta unui fotbalist celebru din România a dezvăluit modul în care a decurs relaţia sa cu acesta. Sub protecţia anonimatului, tânăra a declarat că a fost agăţată într-un local de un sportiv şi că a acceptat să meargă la un hotel cu ea, unde au întreţinut relaţii sexuale. Mai mult, ea a spus că a fost bătută şi terorizată cu mesaje.

În cadrul interviului, tânăra amantă a spus cu spatele la cameră şi vocea distorsionată doar că iniţiala fotbalistului celebru începe cu litera «A», relatează spynews.ro.

"Eu sunt o fată amărâtă, mai săracă, lucrez în calitate de clientă falsă. Am cunoscut într-o seară pe cineva, nu pot să dau nume, îmi pare foarte rău. Am fost invitată la hotel, am acceptat din cauza situaţiei mele financiare. Mi-este cam greu să vorbesc. (…) Amm plecat la hotel, am făcut şi sex cu persoana respectivă în seara aceea. Nu s-a terminat, a început să mă streseze cu mesaje, cu telefoane. Am fost şi bătută de persoana respectivă, deci, nu e atât de simplu să ai o relaţie cu cineva atât de cunoscut, «relaţie» în ghilimele. (…) Da, este căsătorit. (…) Am acceptat pentru că am avut nevoie de bani. (…) Da, este un fotbalist cunoscut, foarte cunoscut. (…) Nu pot să vă spun numele lui, mi-este teamă. Vreau să vă spun doar iniţiala numelui: «A». Nu vreau să dau alte detalii. . (…)", a declarat, sub protecţia anonimatului o tânără în cadrul emisiunii "Agenţia VIP".