"Au mai încercat de două ori. Ultima dată astă vară și atunci am venit la dvs în emisiune și i-am spus lui Coldea: măi, potoliți-vă că eu nu am făcut în viața mea nimic ilegal. Acum vor cu înscenări", a mărturisit Gelu Vișan.

"Până la urmă poate mă ia de pe stradă. Am informații că a treia oară încearcă să îmi însceneze ceva. A doua oară am fost protejat de un procuror DNA.

El susține că i s-ar trage de la niște terenuri aflate în proprietatea sau în administrarea fostului adjunct al șefului STI, generalul Florian Coldea. E vorba de 20.000-30.000 de hectare, a spus politicianul potrivit flux24.ro.

"Vreau să le transmit și lui Coldea și lui Kovesi că lucruri pe care nu cred că trebuie făcute publice, despre care ei spun că sunt de siguranță națională,  le voi face publice în momentul în care îmi vor înscena ceva și vor înscena să mă rețină.  Am trei plicuri din astea pe care vor ajunge la trei televiziuni. Responsabilitatea conținutului acestor plicuri vă aparține Dvs, domnule Coldea, și doamnei Coldea. Dacă merg atât de departe  încât să mă ia fac public ce nu am spus până acum, a avertizat Gelu Vișan la finalul emisiunii.