Icre din caju, lapte vegetal, ceapă şi condimente, salată de boeuf cu toate ingredientele tradiţionale, însă fără carne şi cu maioneză de caju, dar şi chifteluţe raw vegane din seminţe de floarea soarelui, seminţe de cânepă, roşii, usturoi şi condimente se pot afla pe masa celor care optează pentru preparate de Crăciun netratate termic şi fără ingrediente de origine animală.

“Piesele de rezistenţă” care nu lipsesc de pe aproape nicio masă în ziua de Craciun sunt bineînţeles sarmalele şi cozonacii. Însă nici chiar cei care aleg varianta raw vegană pentru meniul din această zi nu trebuie să renunţe la ele.

Sărmăluţele din nuci, seminţe de floarea soarelui, morcov, ceapă, hrişca, condimente, varză murată şi sos de roşii satisfac gustul oricărui gurmand, iar cozonacul foarte gustos din fulgi de ovăz, curmale, smochine, nuci, cacao, miere şi mirodenii poate fi mâncat fără grija unei indigestii sau a kilogramelor acumulate în exces după sărbătorile de iarnă. Mai multe detalii despre un meniu de Crăciun raw vegan de cinci stele, sănătos, plin de gust şi care nu îngraşă pot fi obţinute pe rawcoco.ro.