"Alo, sunt soferul!"

"Alo, sunt soferul!"

Un simplu telefon a pus stavila unei avalanse de dramatism plasmuita intr-o dimineata de Realitatea TV.

Ceata daduse nastere unei stiri pe care postul, prin vocea Letitiei Zaharia, incerca sa o „mulga” in toate felurile. Jurnalista anunta apocalipsa pe o autostrada, nici nu conteaza care, unde un camion care transporta lapte se rasturnase, blocand circulatia. Pe-acolo nu se mai trecea, camionul statea cu rotile in sus, soferul agoniza, iar tonul prapastios al stiristei iti zburlea parul.

Tot acest balon imaginar s-a spart zgomotos cand soferul camionului a intrat in direct telefonic. „Buna ziua, sunt soferul”, s-a recomandat omul, lasand-o pe Letitia fara grai. Omul nu era nici ranit, camionul era pe roti, ba, mai mult, mergea bine-merci, iar circulatia se reluase. Patinarea unui tir devenise drama nationala, cu concursul unor jurnalisti care, nu numai la Realitatea, devin tot mai prapastiosi. 

Dar asta nu e nici pe departe cea mai neplacuta informatie care vine dinspre Realitatea. Ci cooptarea lui Adrian Paunescu, poetul-senator, ca invitat ocazional la o emisiune de revista presei. Ce se poate dezbate cu un personaj care a incercat sa musamalizeze accidentul provocat de sotia sa si sa puna botnita presei? Despre asta ar trebui sa vorbeasca Realitatea!

Ne puteți urmări și pe Google News