Evenimentul Zilei > Monden > Alina Vidican trece prin momente cumplite. Cristi Borcea este disperat. „ Îmi dau lacrimile”
Alina Vidican trece prin momente cumplite. Cristi Borcea este disperat. „ Îmi dau lacrimile”

Alina Vidican trece prin momente cumplite. Cristi Borcea este disperat. „ Îmi dau lacrimile”

De când a fost declarată pandemia de coronavirus, Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea nu s-a mai putut întoarce în țară pentru a-și vizita părinții rămași acasă.

Alina, imediat după divorțul de Cristi Borcea, s-a stabilit în Statele Unite, la Miami. Aici a preluat și una dintre afacerile de familie, un restaurant pe care Cristi Borcea l-a deschis, iar acum este trecut pe numele Alinei.

Acum cu această situație pandemică, Alina nu a mai putut părăsi zona în care locuiește, mai ales că aici restricțiile sunt foarte severe.

Miami este una dintre zonele cele mai lovite de noul coronavirus

În ultima perioadă, Vidican se confruntă cu probleme mai grave decât dorul de țară și părinți. Pandemia a lovit foarte rău zona în care ea locuiește împreună cu cei mici, iar Alina este îngrijorată de posibilitatea contactării virusului, în special pentru copii, datorită deschiderii instituțiilor de învățământ și necesității prezenței fizice a celor mici.

„Cazurile din Miami s-au înmulțit, iar Alina se teme ca nu cumva să se îmbolnăvească și copiii ei. Ca orice mamă, i-a învățat tot ce trebuie să facă să se ferească de coronavirus, dar simte că tot nu este suficient. Se teme că, dacă se întâmplă ceva, situația lor chiar devine dificilă.

Mai ales dacă, Doamne-Ferește, se îmbolnăvește și ea, dacă ia virusul, pentru că, atunci, micuții rămân, practic, singuri. Deja, când cei mici se întorc de la școală, au de respectat un adevărat protocol de intrare în casă pentru a se dezinfecta”, a povestit o sursă apropiată Alinei .

Fosta soție a lui Cristi Borcea beneficiază de o pensie alimentară substanțială și, totodată, restaurantul pe care fostul soț îl deținea în Miami a ajuns pe numele ei, așa că nu se pune problema banilor.

Cristi Borcea este măcinat de dorul copiilor

Fostul acționar al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei dar îi iubește pe toți în mod deosebit. El a declarat în cadrul unei emisiuni că le duce dorul copiiilor de peste ocean și faptul că nu îi vede atât de des cum și-ar dori, reprezintă o durere adâncă.

„Copiii sunt cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Îmi dau lacrimile că nu îi pot vedea de un an pe cei din America. Nu am mai văzut-o de un an pe Melisa”, a declarat Borcea.

Cristi Borcea și Alina Vidican au împreună doi copii, rezultat al mariajului destrămat în 2016: o fată, Gloria, în vârstă de 4 ani și un băiat, pe George Alexandru, de 7 ani, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: