Evenimentul Zilei > Politica > Ailna Gorghiu deschide lista la Senat la PNL Timiș, în locul lui Vasile Blaga
Ailna Gorghiu deschide lista la Senat la PNL Timiș, în locul lui Vasile Blaga

Ailna Gorghiu deschide lista la Senat la PNL Timiș, în locul lui Vasile Blaga

Alina Gorghiu va deschide lista PNL Timiş pentru Senat la alegerile din iarnă, în locul lui Vasile Blaga, în urma unei decizii a Biroului Politic Judeţean luate joi după-amiază, potrivit unor surse din cadrul filialei liberale citate de Mediafax.

Pe locul doi pe lista partidului rămâne Mariana Nagy.

În ceea ce priveşte lista candidaţilor PNL Timiş pentru Camera Deputaţilor, pe primul loc a rămas Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, urmat de senatorul Ben Oni Ardelean, Balint Petrescu şi de Liliana Oneţ.

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, sâmbăta trecută, că va fi ultima care va anunţa unde va candida, precizând că PNL va depune marţi listele pentru diaspora, iar în jur de 20 octombrie vor fi definitivate cele la nivel naţional. 

''Nimeni nu ştie în momentul acesta unde voi candida şi nici nu o să ştie nimeni, voi fi ultimul care va anunţa unde va candida. Tocmai pentru că mi se pare nerelevată candidatura Alinei Gorghiu, mi se pare mult mai important ce fel de liste sau de profil de candidat vom avea, dacă vom îndeplini criteriile de integritate şi eu vă garantez asta'', a spus preşedintele PNL, Alina Gorghiu, întrebată dacă va candida la Timiş, în locul lui Vasile Blaga.

La sfârșitul lunii septembrie, Vasile Blaga, anchetat pentru fapte de corupţie, a anunţat că îşi depune demisia din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi din cea de şef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.