Evenimentul Zilei > Politica > Alina Gorghiu: „Am observat și in dimineata asta filajul mașinilor particulare care mă însoțesc de câteva luni în trafic”
Alina Gorghiu: „Am observat și in dimineata asta filajul mașinilor particulare care mă însoțesc de câteva luni în trafic”

Alina Gorghiu: „Am observat și in dimineata asta filajul mașinilor particulare care mă însoțesc de câteva luni în trafic”

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că acțiunile de intimidare sau calomniile nu vor avea niciun efect asupra sa și că știa din momentul în care a fost aleasă că va fi atacată și insultată.

"Știam din momentul alegerii mele în funcția de copreședinte al PNL că voi beneficia de un tratament compus din atacuri, insulte, manipulări și dezinformări. Asa am ajuns sa fiu transformată de către propaganda PSD din martor în Victor Ponta, din avocat în Dan Șova și din copreședinte al PNL în Elena Ceaușescu, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu Dej, Elena Udrea și alții. Toată această campanie a pornit din momentul votului PNL în cazul senatorului Dan Șova. În lumina evenimentelor recente înțeleg și de ce Prim-ministrul a fost atât de afectat de acțiunea politică a PNL în privința prietenului său. Îi transmit, din nou, Prim-ministrului in exil să nu își facă speranțe, acțiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect asupra mea", a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Ea a mai spus că a observat și în această dimineață filajul mașinilor particulare "care o însoțesc de câteva luni în trafic".

"Sa nu uit. Am observat și in dimineata asta filajul mașinilor particulare care mă însoțesc de câteva luni în trafic, probabil că cineva dorește să mă protejeze. Am aflat, de asemenea, de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, că se instrumentează plângeri la Parchetul General și ANI și că o echipă cercetează tot ce am făcut și n-am făcut în ultimii 10 ani. Grea operați…une:)) Sa mai zica cineva ca nu avem un premier preocupat chiar și din Turcia de soarta opozitiei din Romania!", a mai spus Gorghiu.