Evenimentul Zilei > Social > Alina Eremia și trupa-revelație Cred Că Sunt Extraterestru fac schimb de melodii, în cadrul unui experiment muzical neașteptat
Alina Eremia și trupa-revelație Cred Că Sunt Extraterestru fac schimb de melodii, în cadrul unui experiment muzical neașteptat

Alina Eremia și trupa-revelație Cred Că Sunt Extraterestru fac schimb de melodii, în cadrul unui experiment muzical neașteptat

Alina Eremia, una dintre cele mai populare artiste din România, și trupa Cred Că Sunt Extraterestru, revelația scenei românești de undeground, lansează, astăzi, două videoclipuri noi, în urma unui experiment muzical neobișnuit. Alina Eremia și membrii trupei Cred Că Sunt Extraterestru sunt primii artiști din acest sezon care au acceptat provocarea de a face schimb de roluri

În cadrul acestui experiment muzical neașteptat, Alina Eremia interpretează în premieră, în propriul stil „Start Rec”, prima piesă a trupei Cred Că Sunt Extraterestru, o metaforă despre fuga de a te lupta cu tine. Cântăreața are o interpretare curajoasă și surprinzătoare a piesei, care i-a cucerit deja pe iubitorii stilului underground,  păstrând expresivitatea mesajului central al piesei.

„A fost o experiență interesantă și sunt bucuroasă să fac parte din acest blend. Îmi place când lucrez cu artiști care se implică și care mă inspiră”, a declarat Alina Eremia.

Urmăriți aici noul videoclip Alina Eremia – Start Rec https://www.youtube.com/watch?v=iUy4KACQtX0

Extraterești, despre trăirile artiștilor

De cealaltă parte, povestea de dragoste regăsită în versurile piesei „A fost o nebunie”, cântată până de curând de Alina Eremia, este reinterpretată acum de trupa Cred Că Sunt Extraterestru, într-un stil cu totul neașteptat, cu sound-uri și atitudine total diferite decât originalul, vorbind despre teama artiștilor de a nu fi tot timpul la înălțimea așteptărilor.

"A fost și este, în continuare, o nebunie toată provocarea aceasta. Ne bucurăm că ne-ați ales. Ne bucurăm că ne ascultați cu interes", declară artiștii din trupa Cred Că Sunt Extraterestru.

Urmăriți aici noul videoclip Cred Că Sunt Extraterestru – A fost o nebunie https://www.youtube.com/watch?v=8tDgxTY2244

Videoclipurile celor două versiuni ale melodiei originale pot fi urmărite aici:

 

https://www.youtube.com/watch?v=A2MWK7KjIKw

 

https://www.youtube.com/watch?v=MgsmVeDaTiM

 

Pop pe ritmuri rap, cu elemente de rock alternativ

Alina Eremia, 23 de ani,  este una dintre cele mai iubite artiste din România. Apariția în serialul fenomen de la PRO TV, Pariu cu Viața, a adus-o în atenția publicului care s-a îndrăgostit iremediabil de talentul ei. Cu o voce specială și cu un fan club extrem de dedicat piesele tinerei artiste au milioane de vizualizări pe youtube și mii de difuzări pe radiourile comerciale. 

Cred Că Sunt Extraterestru este o trupă care și-a început activitatea în primăvara lui 2015, în studio la Baba Novac. Vocalul trupei, AFO, pe care îl știm de la Subcarpați și Battle On Arena, a făcut echipă de live cu Cristi Anca (chitară, voce), Andrei „Power pe Vinil” Alexandru (synth-uri și scratch), Para (tobe și drumpad) și Cosmin Lazăr (inginer de sunet).

Băieții îmbină stiluri clasice cu modulații noi de sunete, tobe, chitări, VST-uri și „sesiuni de improvizație (freestyle)”. Ce iese se aude pe www.subcarpati.com, pe canalul de YouTube #CuleseDinCartier și la radio-uri locale și din țară.