Alimentele menționate în Biblie pe care le mânca Sfânta Maria sunt la îndemâna tuturor în zilele noastre. Nu sunt scumpe, iar beneficiile sunt remarcabile deoarece sunt pline de nutrienți.
Alimentele menționate în Biblie pe care le mânca Sfânta Maria
Alimentele menționate în Biblie, consumate în mod constant de Sfânta Maria sunt măslinele, curmalele, smochinele și rodiile. Aceste fructe țin locul oricărui aliment de bază deoarece sunt pline sunt pline de nutrienți și nu ar trebui să lipsească din alimentația zilnic.
Smochinele sunt peste tot, iar prețul este accesibil. Sunt fructe bogate în vitamine și fibre. De asemenea, conțin vitamine, minerale și zaharuri. Smochinele pot fi consumate proaspete sau uscate. Mai trebuie menționat că smochinele sunt recomandate pentru constipație.
O smochină mâncată pe stomacul gol ajută la digestie, curăță colonul, scade colesterolul. Cei cu probleme cardiace pot consuma acest fruct miraculois. este recomandat și cazul infecțiilor în gât.
Curmalele sunt menționate, de asemenea, în Biblie. Cu aceste fructe s-a hrănit Fecioara Maria atunci l-a născut pe pruncului Iisus. Curmalele se pot mânca și mai crude deoarece sunt zemoase în interior. Cu trei curmale pe zi și un pahar cu lapte vei avea nutrienții necesari pentru o zi întreagă, chiar dacă nu mai mănânci altceva. Se mai spune că aceste fructe au efect afrodiziac.
Și măslinele sunt menționate în Biblie
Alimentele menționate în Biblie, pe lângă smochine și curmale, sunt și măslinele. Sunt hrana de bază în cultura mediteraneeană. Măslinele și uleiul lor au proprietăți benefice petur orgaism. Uleiul de măsline presat la rece este un adevărat elixir al longevității.
Uleiul de măsline este folosit chiar și în cosmetică deoarece are proprietăți incredibile de a hidrata tenul și părul.Este recomandat și pentru menținerea sănătății inimii și arterelor și pentru reglarea tensiunii arteriale.
Alimentele menționate în Biblie: Rodiile
Alimentele menționate în Biblie sunt menționate de foarte multe ori. Aceste alimente au fost consumate de Sfânta Maria. În lista cu fructe biblice benefice se află și rodiile.
Rodiile sunt bogate în vitamina C și o sursă de antioxidanți. Acest fruct este recomandat pentru prevenirea cancerului și al bolii Alzheimer. Rodiile sunt recomandate în dieta femeilor gravide. Mai mult, rodiile protejează creierul fătului de unele afecțiuni ce ar putea să apară în timpul sarcinii.
Rodiile ajută la reglarea tensiunii arteriale şi a colesterolului. Sunt recomandate pentru cei care cu diabet, cu probleme la ficat, pentru inimă și pentru o digestie mai eficientă.