Evenimentul Zilei > Actualitate > ULTIMA ORĂ. Alibec, OFERTAT în direct: „Mâine l-aş lua! Ar ajunge la o echipă mare”
ULTIMA ORĂ. Alibec, OFERTAT în direct: „Mâine l-aş lua! Ar ajunge la o echipă mare”

ULTIMA ORĂ. Alibec, OFERTAT în direct: „Mâine l-aş lua! Ar ajunge la o echipă mare”

Marius Șumudică, antrenroul turcilor de la Kayserispor, a declarat, astăzi, că dorește să-l ia pe Denis Alibec de la FCSB, jucător pe care „Șumi” l-a antrenat la Astra Giurgiu.

Sub comanda lui Șumudică, la Astra, atacantul de 26 de ani a avut o evoluție excelentă, atât pe plan intern, cât și în cupele europene. În prezent, Alibec nu se poate lăudă cu aceeași formă și la FCSB. Astăzi, „Șumi” l-a ofertat în direct pe Alibec, despre care a spus este genul de jucător cu care „trebuie să ştii să lucrezi” pentru a da randament.

„Mâine l-aş lua în Turcia dacă aş putea. Vă garantez că dacă ajunge în Turcia, ajunge la o echipă mare. Dacă ar lucra cu mine la Kayseri. Este unul dintre cele mai mari vârfuri pe care le-am văzut în cariera mea de antrenor şi de jucător, dar trebuie să ştii să lucrezi cu el.

Văd că e o campania împotriva lui Alibec. Ok, Denis greşeşte, nu pot să-i iau apărarea, dar o spun răspicat: fotbalul românesc are nevoie de Denis Alibec dacă vrem să facem ceva. Pentru că este un jucător care poate face diferenţa şi rar mi-a fost dat să văd un astfel de atacant. E adevărat că face o sumedenie de greşeli, dar în momentul în care îi dai în cap, nu-l mai scoţi. E greu să-l ridici iar”, a dezvăluit Şumudică, la Digi Sport.