Un tânăr lăutar din comuna Costești, Alexandru Ivan, a murit la vârsta de doar 21 de ani. Acesta și-a dat ultima suflare ieri dimineață, la Spitalul Fundeni, informează Libertatea.

Tânărul cânta la orgă în diverse trupe de lăutari. Acesta a descoperit că are cancer în urmă cu doar o săptămână. Cancerul l-a ficat l-a răpus în doar câteva zile. 

„S-a curățat în doar o săptămână de când a început să se simtă rău. A mers la control la Buzău, iar de aici a fost trimis la București. Cancer la ficat, cu metastaze la pancreas și plămâni. Cancerul a lucrat pe tăcute, fără ca el să aibă habar. A murit împăcat cu el însuși. Prietenii care l-au sunat ori vizitat la spital când au aflat că are cancer au rămas surprinși să-l găsească la fel. Vesel, glumeț, zâmbitor.”, a declarat unul dintre prietenii lui.

Pe pagina lui de Facebook au curs mesajele prietenilor îndoliați.

„Chiar și când erai în spital, tu tot râdeai. Nimeni nu știe sau a știut cum am fost noi. Tu mi-ai știut durerea mea, tu mi-ai fost mamă, tu mi-ai fost tată, când vorbeam cu tine tot tu mai întrebai dacă sunt bine…..Tu ai fost familia mea. Toată viața mea nu o să te uit. Doamne, cu ce a greșit el, că era cea mai cuminte persoană pe care am cunoscut-o vreodată?”, a scris Kiril S.