Evenimentul Zilei > Actualitate > Alexandru Cumpănaşu a luat foc. „Va plăti pentru asta”
Alexandru Cumpănaşu a luat foc. „Va plăti pentru asta”

Alexandru Cumpănaşu a luat foc. „Va plăti pentru asta”

După ce un tânăr de 18 ani a sunat-o pe mama Alexandrei Măceșanu şi i-a cerut bani în schimbul fetei sale şi a Luizei, poliţiştii au organizat un flagrant şi l-au reţinut pentru cercetări.

Totuşi, anchetatorii au luat decizia ca tânărul să fie lăsat în libertate.

Bărbatul a cerut femeii câte 3.500 de euro pentru fiecare fată. Potrivit informațiilor, bărbatul nu a primit nici măcar o amendă.

La asemenea fapte incalificabile, Alexandru Cumpănașu îi spune că va plăti, chiar dacă astăzi anchetatorii l-au lăsat liber.

„Le-a comunicat părinților Alexandrei că va stabili o întâlnire, un schimb. A fost o licărire de speranță pentru noi toți. A fost un act necugetat al unei persoane care s-a jucat cu sentimentele familiei și cu autoritățile. Va plăti pentru asta. A fost un apel de pe număr necunoscut care spunea că e o deține pe Luiza și că știe unde este Alexandra, că e parte din rețeaua de crimă organizată. Înregistrările sunt făcute de către noi” a spus Alexandru Cumpănașu.

Câteva mii de euro a cerut tânărul. Anchetatorii l-au prins în flagrant. A fost o glumă, le-a spus el. Ceea ce nu a conștientizat este că gluma sa de adolescent teribilist, care a profitat de durerea unor părinți, îl va costa 7 ani de închisoare, potrivit antena3.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: