Evenimentul Zilei > Monden > Alexandru Ciucu vorbește despre divorț și despre blonda cu care a fost surprins
Alexandru Ciucu vorbește despre divorț și despre blonda cu care a fost surprins

Alexandru Ciucu vorbește despre divorț și despre blonda cu care a fost surprins

N-a mai suportat să audă ce se spune despre el și a ieșit la rampă. Ce a declarat Alexandru Ciucu despre femeia cu care a fost surprins.

Recent, Alexandru Ciucu a rupt tăcerea. Designerul face lumină și spune cine este femeia cu care a fost văzut.

Alexandru Ciucu spune tot adevărul. Cine este blonda misterioasă

În ultima perioadă, au apărut tot mai multe speculații legate de Alexandru Ciucu și femeia cu care a fost văzut plimbându-se. Designerul regal vrea să înlăture orice speculație și spune acum tot adevărul despre blonda misterioasă, motivând că informațiile din presă îl deranjează și-l afectează.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro.

Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”, a spus Alexandru Ciucu pentru playtech.ro.

Nu va divorța de Alina Sorescu

Pe de altă parte, acesta spus că femeia considerată de presă misterioasă nu este și nu a fost niciodată amanta lui, ci o prietenă de familie. Alexandru Ciucu a fost stăpân pe situație și a afirmat că nu se pune problema să divorțeze de mama fetițelor.

„Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a adăugat Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu

„Nu o să fac din viața mea un spectacol”

Cu puțin timp în urmă și Alina Sorescu și-a spus punctul de vedere într-un interviu pentru un post de televiziune.

 „Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a mărturisit cântăreața.