Evenimentul Zilei > Social > Combinaţie de vis! Alexandra Uşurelu a transmis emoţie înconjurată de picturile lui Marcel Thiele
Combinaţie de vis! Alexandra Uşurelu a transmis emoţie înconjurată de picturile lui Marcel Thiele

Combinaţie de vis! Alexandra Uşurelu a transmis emoţie înconjurată de picturile lui Marcel Thiele

Într-o atmosfera relaxată, la Palatul Mogoşoaia a avut loc un eveniment total suprinzător. Vocea Alexandrei Uşuruleu a fost completată de lucrările pictorlului neamţ Marcel Thiele.Totul s –a petrecut în cadrul expozitiei “Coloreaza-ti viata” .

Într-o atmosfera relaxată, la Palatul Mogoşoaia a avut loc un eveniment total suprinzător. Vocea Alexandrei Uşurelu a fost completată de lucrările pictorlului neamţ Marcel Thiele.Totul s –a petrecut în cadrul expozitiei “Coloreaza-ti viata” .

In plin echilibru cu natura, picturile si-au gasit locul chiar pe iarba, fiind admirate de numerosi vizitatori, printre care s-au aflat si vedete precum prezentatoarea Ioana Maria Moldovan, artistii Boier Bibescu si Christian D, actrita Ana Maria Moldovan etc.

“Explozia de culoare din picturile mele a fost in perfecta armonie cu istoria Palatului Mogosoaia. M-am bucurat foarte mult cand am primit aceasta propunere de la baietii din Asociatia Alaturi de TINEri si cred ca este locatia ideala pentru expozitia “Coloreaza-ti viata”, pe care o puteti vizita in aceasta saptamana, pana pe data de 9 octombrie, la Palatul Mogosoaia, declara pictorul german Marcel Thiele, aflat la cea de-a cincea expozitie in Romania.

Pe 9 octombrie, incepand cu ora 16, va avea loc evenimentul de inchidere a expozitiei, marcat printr-un workshop de pictura interactiv la care sunt invitati si participantii, o degustare de vin si, in finalul serii, timp de o ora, concertul acustic sustinut de Zum.