Evenimentul Zilei > Monden > Alexandra Ungureanu s-a pregătit din timp pentru Asia Express. Nu-i mai este teamă să se expună fără machiaj la TV
Alexandra Ungureanu s-a pregătit din timp pentru Asia Express. Nu-i mai este teamă să se expună fără machiaj la TV

Alexandra Ungureanu s-a pregătit din timp pentru Asia Express. Nu-i mai este teamă să se expună fără machiaj la TV

Încă de când era în discuții cu echipa show-ului „Asia Express”, Alexandra Ungureanu a luat măsuri pentru a putea apărea nemachiată în fața camerelor de filmat.

Conștientă de faptul că „Asia Express” nu este un show despre modă, asemenea „Bravo, ai stil”, cel pe care l-a și câștigat, Alexandra Ungureanu a început să se pregătească cu câteva săptămâni înainte de a pleca pe Drumul Împăraților. Deoarece va filma, în cea mai mare parte a timpului, fără machiaj și în pantaloni scurți, vedeta a apelat la tratamente profesionale pentru a avea un ten impecabil și o siluetă fermă. Încă de la finele lunii martie, Alexandra a început un plan de tratamente neivazive pentru îmbunătățirea calității tenului și pentru remodelare corporală și eliminarea celulitei. Artista a vreut să se asigure că se poate expune fără machiaj în fața camerelor de filmat.

„Mi-am dorit să fac un tratament neivaziv, dar care să fie cât de eficient posibil. Tratamentul constă în aplicarea unei paste de carbon care este mai apoi îndepărtată cu laser. În acest mod, se curăță și se închid porii, se elimină petele pigmentare și se obține acea strălucire naturală a pielii peste care, de multe ori, nu mai e nevoie să aplic machiaj”, a spus Alexandra înainte de a pleca alături de mama ei în marea cursă.

Deoarece filmările au loc vara, artista este conștientă de faptul că în curse va miza pe hainele sport, lejere, care să-i permită să se desfășoare, artista a apelat la cel mai apreciat tratament de pe piață pentru a obține o siluetă fermă, fără celulită.

„Este tratamentul corporal pe care eu îl agreez foarte tare. Este un tratament complex care este și eficient dar mă și relaxează. Slăbește localizat, tratează celulita, remodelează și dă fermitate pielii corpului”, a mai spus cântăreața după ce a ieșit din clinica pe care de altfel o frecventează multe artiste autohtone.