„Din toată inima mea și din tot sufletul, eu cred și sper că fata mea trăiește. Noi nu credem deloc că Alexandra nu trăiește. Credem că este în viață, în fiecare seră vorbesc cu ea, ne rugăm în fiecare seară, vom crede până în ultima zi, a declarat Măceșan.

Despre intervenția de la 6 dimineața, tatăl Alexandrei spune că era bine dacă se intervenea mai înainte. Poate așa sunt formalitățile, cred că se va rezolva, că va ieși la iveală, să ne reluăm viața noastră dinainte, eram fericiți s-a dus fericirea aia.

Ion Măceșan dezminte zvonurile potrivit cărora i s-a spus, de către polițiști, că va plăti ușile sparte pentru percheziții. „Nu, nu e adevărat, am fugit înainte, că eram disperat, ca orice tată, dar nu m-a pus cineva.

El spune că au primit consiliere psihologică, după lungul șir de evenimente nefericite. „Am avut consiliere aici la poliție și acasă, dar deocamdată nu am avut nevoie, poate mai târziu vom ceda psihic, dar nu știu, noi vom fi tari cât vom putea”.

Ioan Măceșan a avut un mesaj și pentru principalul suspect în acest caz, Gheorghe Dincă. „Exact așa cum a avut el zâmbetul acela într-o parte, îi spun să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă nu, Dumnezeu să îl aibă în pază”

Tatăl Alexandrei mai spune că nu îl mulțumesc demiterile din poliție și că își dorește ca fiica lui să fie sănătoasă și să se întoarcă acasă.„Nu mă ajută valul de demiteri, pe noi ne interesează să găsim fata. În rest, nu mă avantajează cu nimic”

Tatăl fetei a mai spus că ea nu pleca niciodată de acasă fără să anunțe. „Când pleca întreba „Tati, mă lași?”. (…) Noi pentru ea am fost mai mult decât părinți, vorbeam orice, învățam, mă întreba dacă e bine. Ne consultam, nu am cuvinte”, a mai spus acesta.

„Un copil vesel, tot timpul cu zâmbetul pe buze, muncitoare, deșteaptă, ați văzut cum vorbea la 112, era politicoasă. Avea note bune, nu am cuvinte”, a spus Ioan Măceșanu.

Întrebat ce voia să devină Alexandra, acesta a spus: „Visa să devină polițistă. Tot timpul se uita la filme polițiste și de groază și la știri. Știa tot ce se întâmplă”, scrie realitatea.net.

Te-ar putea interesa și: