Artista a profitat de vremea bună și s-a lăsat mângâiată de razele soarelui arzător. Iar pentru un bronz ca-n reviste… cântăreața a decis să renunțe la sutien. Spre deliciul fanilor, bineînțeles.

Alexandra Stan a acaparat atenția tuturor în momentul în care a rămas doar în bikinii minusculi. Atmosfera de pe plajă s-a încins în doi timpi și trei mișcări! Lipsită de inhibiții, artista se bucură de ultimele zile de vară pe litoralul românesc.

Alexandra, anunț-șoc pe Instagram

Alexandra Stan și-a lăsat fanii mască  când le-a mărturisit fanilor că s-a măritat. În primă fază, aceștia au fost șocați, dar apoi și-au revenit în fire.

Alexandra Stan își ține fanii la curent cu orice eveniment din viața ei. Așa s-a întâmplat și la primele ore ale dimineții când artista a publicat o fotografie în care apare topless, la malul mării.

Fanii s-au obișnuit cu ipostazele provocatoare în care se lasă fotografiată artista, iar un alt amănunt i-a șocat. Mesajul publicat de Alexandra Stan i-a făcut să rămână cu gura căscată. Ce-i drept, pentru câteva secunde. Pentru că restul mesajului a clarificat totul.

Cântăreața s-a ”măritat”, dar nu cu vreun bărbat.

Alexndra Stan este una dintre cântărețele din România care a reușit să aibă un succes răsunător atât în țară cât și în strainătate. A cucerit  publicul cu piesele ei și s-a menținut în topuri.

Dacă partea profesională a mers mereu bine pentru Alexandra Stan, viața personală a fost mai anevoioasă, iar artista a trecut prin unele momente destul de dificile.  Acum lucrurile pare că s-au aranjat pentru ea.

Cântăreața a făcut câteva declarații despre partenerul actual de viață, despre cum privește ea o relație și felul în care o văd bărbații. Ea a mărturisit că este o persoană libertină, care nu se lasă ușor domolită, dar care poate să fie și o soție ideală, pentru persoana potrivită.