Alexandra Dragnea este o prezență feminină ușor de remarcat. La 22 de ani, fiica liderului PSD are o viață frumoasă și împlinită alături de iubitul său, Alex Mațaev, un artist de peste Prut, finalist la X-Factor, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de patru ani și și-a construit planuri de viitor.

Cu toate acestea, Alexandra evită petrecerile mondene și stă departe de paparazzi și de presă. Este studentă la Facultatea de Limbi Străine și este pasionată de modă, nu de…politică!  În timpul liber, Alexandra preferă să călătorească prin țară, să meargă la cinematograf, la teatru sau la concertele iubitului său.

Averea tatălui, în videoclipul iubitului

Fiica lui Dragnea a devenit cunoscută după ce a filmat alaturi de iubitul ei pentru videoclipul piesei „Cu capul in nori”, chiar pe domeniul lui Liviu Dragnea din Alexandria, informează B1. Liviu Dragnea şi-a ţinut întotdeauna la secret conacul construit pe patru locuri de casă în Alexandria. Imobilul situat pe strada Ion Creangă a fost ferit de ochii trecătorilor printr-un gard solid şi printr-o plasă de protecţie, în aşa fel încât casa, piscina sau terenul de tenis n-au putut fi văzute de niciun curios. Asta până când cântăreţul venit din Republica Moldova, Alex Maţaev, şi-a ales drept loc de filmare pentru noul său videoclip chiar conacul vicepremierului din Alexandria.

În clip se poate vedea curtea domeniului vicepremierului, terenul de tenis cu nocturnă construit în mijlocul celor 6800 de metri pătraţi, cât însumeaza curtea lui Dragnea, piscina şi imagini cu casa acestuia. Acesta sunt primele imagini cu averea lui Dragnea, dezvăluite publicului într-un mod inedit. Alexandra şi Maţaev, care joacă în videoclip rolul unor îndrăgostiţi, se plimbă prin curtea domeniului din Alexandria. Interpretul poate fi văzut relaxându-se pe peluza din curte sau cântând pe terenul de tenis cu nocturnă, informează Adevărul.