„Alexander“, **** în Pipera

„Alexander“, **** în Pipera

Preţul unei camere la hotel va fi de 160 de euro pe noapte, cu mic dejun.

Parterul şi primele două etaje ale unei clădiri din cadrul complexului de birouri „Twin Tower Barba Center“ au fost transformate în hotel de patru stele superior. „Alexander“ va fi gata să-şi primească turiştii în cele 50 de camere ale sale începând de mâine, pe Şoseaua Pipera-Tunari.

„Ne adresăm în special turiştilor care vin aici cu afaceri. În cadrul hotelului am amenajat şi trei săli de conferinţă cu 30 de locuri fiecare“, spune Natalia Badea, unul dintre managerii hotelului.

Aceştia se vor putea caza în camerele duble cu paturi matrimoniale, paturi individuale sau apartamente, dotate cu birou de lucru, conexiune gratuită la internet, minibar, room-service. Încăperile vor avea suprafeţe de circa 45 de metri pătraţi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tariful pentru o cameră single va fi de 160 de euro, preţ ce include toate taxele şi micul dejun, spun reprezentanţii hotelului. O cameră dublă va costa 195 de euro, iar un apartament - 380 de euro.

Pentru transportul clienţilor de la şi spre aeroport, managementul hotelului va pune la dispoziţie, gratuit, două limuzine şi două microbuze cu 9 şi 17 locuri fiecare. Vizitatorii se vor putea destinde la sala de fitness, jacuzzi sau la salonul de masaj şi se vor putea delecta la restaurant cu mâncăruri româneşti şi internaţionale.

Primul imobil din complexul „Twin Tower Barba Center“ este deja funcţional. „Spaţiile de birouri au fost închiriate de companiile Metro şi Renault“, spune Cezar Teodorescu, manager al complexului. Potrivit acestuia, în construcţie se află acum încă două imobile.