Cântărețul nu se lasă! Alex Velea a vrut să îl umilească complet pe Abi Talent, sau „Regele României” așa cum i-ar spune prietenii. Acesta a difuzat o serie de videoclipuri compromițătoare cu „adversarul” său, scrie Cancan. Într-una dintre postările artistului de pe Instagram, Abi apare aproape gol, alături de un alt bărbat, iar pe fundal se poate auzi melodia „Minim 2”.

Cine l-a sunat pe Alex Velea din închisoare?

Înainte de a termina „repriza”, Alex Velea a mai făcut o dezvăluire dure, de data aceasta, despre familia lui Abi Talent, despre care a precizat că nu și-ar fi dorit un copil și ca el ar fi fost un „accident”.

„Băi, Laby! M-a sunat taică-tu de la pușcărie și m-a rugat să te iert pentru hazu’ slab pe care-l ai, fiidcă tu nu ai fost chiar un copil dorit. Ai fost mai mult un «accident». Plus că el și-a dorit fată. Tu ți-ai făcut ambiția și ai ieșit jumătate fată, jumătate băiat.

Dacă tot stăteam la taină ca bătrânii, mi-a recunoscut că te-ai născut la 8 ani (în primii «7 ani de acasă» cică asimilezi multe info, îți dezvolți caracterul, rușinea și respectul). A… Și a mai zis că te salută”, a scris Alex Velea pe Story-ul de la Instagram.

Te-ar putea interesa și: