Evenimentul Zilei > Actualitate > Alex Velea despre ACCIDENTUL TERIBIL prin care a trecut. „Am crezut că o să-mi reteze degetul…”
Alex Velea  despre ACCIDENTUL TERIBIL prin care a trecut. „Am crezut că o să-mi reteze degetul…”

Alex Velea despre ACCIDENTUL TERIBIL prin care a trecut. „Am crezut că o să-mi reteze degetul…”

Nu trece o zi fără ca Alex Velea să nu meargă la sala de forţă, pentru a-şi întreţine corpul bine lucrat. Cântărețul a povestit însă că se mai întâmplă și incidente. Aceasta a povestit că a suferit un accident teribil la sala de forţă, după ce un disc i-a căzut pe degetul mare de la picior.

Iubitul Antoniei a povestit pentru cancan.ro episodul dureros prin care a trecut şi care l-ar fi putut lăsa marcat pe viaţă. Artistul a povestit ce accident teribil a suferit la sala de forţă, în urma căruia a fost la un pas să-şi piardă un deget.

,,A căzut un disc, slavă Domnului că a fost unul de două kilograme şi jumătate. Am crezut că o să-mi reteze degetul mare de la picior, dar nu s-a întâmplat aşa. Dar de două săptămâni nu s-a vindecat. S-a învineţit, a fost un pic umflat… Dar alte accidente majore nu am avut pentru că am avut grijă să mă încălzesc bine, nu exagerez cu greutăţile,,, a declarat Alex Velea.

Cântăreţul a dezvăluit şi când va avea loc botezul copiilor pe care îi are împreună cu Antonia şi a precizat că Lucian Mitrea, naşul şi fostul impresar, îi datorează bani. Interpretul şi-a adus aminte inclusiv de boacănele pe care le făcea în copilărie.