În județul Buzău, la Pogoanele, vântul puternic a smuls mai multe acoperișuri. Din fericire, bucățile de tablă și lemnele căzute pe trotuar și pe stradă nu au făcut victime. Tot în această localitate, vântul puternic a rupt crengile mai multor copaci, iar zeci de mașini au fost avariate. Mai multe locuințe au avut și ele de suferit fiind afectate de ploaia și vântul care nu mai contenea.

Și în Moldova capriciile vremii au creat probleme. Furtuna s-a abătut și asupra municipiului Focșani. A smuls și aici un acoperiș și a pus la pământ copaci. La Tulucești, în județul Galați, a plouat cu grindină. Bucățile mari de gheață au distrus culturile oamenilor. 

La Corabia, în Olt, străzile s-au transformat în râuri, în doar câteva minute. Și asta pentru că sistemul de canalizare a fost depășit de cantitatile mari de apa care au cazut intr-un interval scurt de tip. 

Potop și în vestul țării. Același coșmar îl trăiesc și oamenii din Dezna, județul Arad. A plouat atât de puternic, încât suvoaiele au inundat localitatea, au intrat în curțile și locuințele oamenilor, iar pe stradă localnicii înaintau prin apa care le ajungea la genunchi, scrie RealitateaTV.

La fel de tare a plouat și în București. Peste noapte un nor gros a acoperit Capitala și a plouat torențial și pe parcursul nopții. 

Pe lângă avertizarea cod galben valabilă pentru aproape toată țara, meteorologii au emis pe parcurusul zilei și mai multe alerte de vreme severă. 

<a data-cke-saved-href="https://www.realitatea.net/microbuz-cu-muncitori-accident-grav-patru-barbati-au-ajuns-la-spital_2199044.html" href="https://www.realitatea.net/microbuz-cu-muncitori-accident-grav-patru-barbati-au-ajuns-la-spital_2199044.html" "="" style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; color: rgb(0, 0, 0); text-decoration-line: none;">