Un accident rutier grav s-a produs joi în imediata vecinătate a complexului studențesc din Timișoara, una din victim fiind nimeni alta decît soția edilului Nicolae Robu.

Un viraj la stînga executat stângaci de un tânăr șofer care mergea pe Aries, dinspre strada Cluj către Spitalul Judetean, a fost cauza producerii accidentului de pe urma căruia Rodica Robu s-a ales cu o vizită fulger la Spitalul Județean unde este supusă unor investigații amănunțite.

Tânărul de 20 de ani a facut virajul la stânga pentru a pătrunde în benzinaria din dreptul intersecției cu Cozia fără să se asigure. A izbit un taximetru care se deplasa regulamentar către centrul orașului, pe banda dedicată. Sotia primarului Nicolae Robu, Florica Robu, se afla pe bancheta din spate a taxi-ului și a fost rănită în urma impactului dintre cele două mașini. A fost preluată imediat de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean pentru investigații. „Acum e bine. Are o rană care a trebuit cusută, deasupra ochiului stâng, și mai multe lovituri dureroase, dar nepericuloase”, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Nicolae Robu. Politiștii au deschis un dosar penal și îl cercetează pe șoferul vinovat pentru vătămare corporală din culpă.