Evenimentul Zilei > Social > ALERTĂ la Constanța. INCENDIU la LOCOMOTIVA unui tren de vagoane cu MOTORINĂ
ALERTĂ la Constanța. INCENDIU la LOCOMOTIVA unui tren de vagoane cu MOTORINĂ

ALERTĂ la Constanța. INCENDIU la LOCOMOTIVA unui tren de vagoane cu MOTORINĂ

Pompierii ISU Dobrogea intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren care are în componență vagoane încărcate cu motorină. Mecanicul a reușit să decupleze locomotiva de garnitura de tren distanțându-se pentru evitarea pericolului.

Incendiul a izbucnit, din cauze necunoscute încă, în timp ce locomotiva era în mișcare în zona fostei fabrici Energia. Mecanicul a avut prezența de spirit și a oprit trenul, decuplând de locomotiva care ardea, garnitura de vagoane încărcate cu motorină. El a dus locomotiva la o distanță mare de vagoane dar și de aglomerarea urbană, eliminând astfel pericolul de extindere. În zonă există o trecere de nivel la calea ferată cu bulevardul Aurel Vlaicu însă traficul rutier nu a fost afectat.

Pompierii Detașamentului Palas al ISU Dobrogea au intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta cu degajare mare de fum, cel mai probabil din cauza unui scurt circuit electric. Locomotiva aparține CFR Marfă, specialiștii companieii urmând să stabilească împrejurările în care s-a declanșat incendiul. Vagonaele vor fi preluate de altă locomotivă pentru a fi duse la destinație.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: