Evenimentul Zilei > International > Alertă în Downing Street! Boris Johnson, în fața celei mai importante decizii după alegeri
Alertă în Downing Street! Boris Johnson, în fața celei mai importante decizii după alegeri

Alertă în Downing Street! Boris Johnson, în fața celei mai importante decizii după alegeri

Victoria lui Boris Johnson în alegerile din Marea Britanie aduce din nou în discuție o problemă delicată pentru premier.

La numai câteva ore după ce s-au anunțat rezultatele parțiale, jurnaliștii de la Daily Mail îi ridică mingea la fileu lui Boris Johnson: își va cere în căsătorie iubita? Este principala grijă a momentului în Regat, scriu britanicii.

Carrie Symonds (31 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Boris Johnson (55 de ani), dar încă nu a fost „ridicată” la rangul de Primă Doamnă. Pentru asta, e nevoie ca premierul să oficializeze legătura lor, însă Boris Johnson tot ezită să facă asta. În primul rând, fiindcă nu este „încă” un bărbat liber, din punct de vedere legal – Boris Johnson nu a divorțat nici până azi de cea de-a doua soție, Marina Wheeler, chiar dacă ei trăiesc separat de câțiva ani!

După anunțul victoriei în alegerile legislative, Boris Johnson a pășit la braț în reședința premierului, din 10th Downing Steet, alături de iubita lui. Carrie Symonds devine primul partener necăsătorit al unui prim-ministru care locuiește în Downing Street, scriu cei de la Daily Mail. Decizia de a merge „acasă” cu prietena sa arată, totuși, dorința lui Boris Johnson de a cimenta această relație, „ceea ce face din ce în ce mai probabilă cererea în căsătorie, imediat ce va divorța de a doua soție, Marina Wheeler”.