La numai câteva ore după ce s-au anunțat rezultatele parțiale, jurnaliștii de la Daily Mail îi ridică mingea la fileu lui Boris Johnson: își va cere în căsătorie iubita? Este principala grijă a momentului în Regat, scriu britanicii.

Carrie Symonds (31 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Boris Johnson (55 de ani), dar încă nu a fost „ridicată” la rangul de Primă Doamnă. Pentru asta, e nevoie ca premierul să oficializeze legătura lor, însă Boris Johnson tot ezită să facă asta. În primul rând, fiindcă nu este „încă” un bărbat liber, din punct de vedere legal – Boris Johnson nu a divorțat nici până azi de cea de-a doua soție, Marina Wheeler, chiar dacă ei trăiesc separat de câțiva ani!

După anunțul victoriei în alegerile legislative, Boris Johnson a pășit la braț în reședința premierului, din 10th Downing Steet, alături de iubita lui. Carrie Symonds devine primul partener necăsătorit al unui prim-ministru care locuiește în Downing Street, scriu cei de la Daily Mail. Decizia de a merge „acasă” cu prietena sa arată, totuși, dorința lui Boris Johnson de a cimenta această relație, „ceea ce face din ce în ce mai probabilă cererea în căsătorie, imediat ce va divorța de a doua soție, Marina Wheeler”.