Alertă generală la Constanța. Copil, de 8 ani, dispărut din fața casei

Alertă generală la Constanța. Copil, de 8 ani, dispărut din fața casei

Polițiștii constănțeni, alături de polițiști ai Gărzii de Coastă și din de jandarmi, ajutați de câini de urmă, caută un băiat de 8 ani din comuna Pecineaga, care a dispărut în timp ce se juca în fața casei. Cei care l-au văzut sunt rugați să sune la 112 sau la cea mai apropiată secție de poliție.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui Alexandru Iulian Bițică, în vârstă de 8 ani, din comuna Pecineaga, județul Constanța. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că băiatul a dispărut, în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă.

În  prezent se desfășoară activități de căutare de către polițiști din cadrul IPJ Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic. La căutări participă și  jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști locali, rude, familiile prietenilor, fiind verificate toate locurile în care ar putea fi. (Foto-IPJ Constanta)

Ne puteți urmări și pe Google News