Evenimentul Zilei > International > Alerta de ATAC TERORIST! Un centru comercial, ÎNCHIS
Alerta de ATAC TERORIST! Un centru comercial, ÎNCHIS

Alerta de ATAC TERORIST! Un centru comercial, ÎNCHIS

Un mall din Essen, Germania, a fost închis, după ce o amenințare cu bombă a dus la evacuarea centrului comercial. Poliția are informații despre un atac terorist iminent.

Este a patra alertă de securitate în mai puțin de 48 de ore în desfășurare în Germania.  Autoritățile spun că este o amenințare credibilă de atac terorist, astfelcă mall-ul va rămâne închis pe toată durata zilei.

Pe lângă centrul comercial, poliția a restricționat și accesul la toate drumurile care duc către centrul comercial și o stație d emetrou din apropiere, informează Digi24.ro.

Alerta de securtiate vine după ce în oraşul Dusseldorf au avut loc două atacuri cu armă albă, unul joi seară şi altul vineri după-amiază, în urma cărora 10 oameni au fost răniţi.

Tot în cursul zilei de vineri, în Hamburg, circulaţia metroului a fost oprită pe una dintre magistrale, după ce o persoană neidentificată a pulverizat cu un spray cu gaze lacrimogene într-un vagon, după care a reuşit să fugă. 6 oameni, dintre care 2 copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.