Evenimentul Zilei > Actualitate > ALERTĂ 112 pentru un COPIL de un an. INTERVENŢIE de URGENŢĂ a ISU din NEGLIJENŢA unei mame
ALERTĂ 112 pentru un COPIL de un an. INTERVENŢIE de URGENŢĂ a ISU din NEGLIJENŢA unei mame

ALERTĂ 112 pentru un COPIL de un an. INTERVENŢIE de URGENŢĂ a ISU din NEGLIJENŢA unei mame

O sesizare la 112 a pus în alertă ISU Giurgiu pentru salvarea unui copil în vârstă e un an şi trei luni. O mamă a chemat pompierii, după ce micuţul a rămas blocat în casă. Două autospeciale au intervenit pentru salvarea băiatului.

Neglijenţa unei mame a făcut ca un copil de numai un an şi trei luni să rămână blocat într-un apartament din municipiul Giurgiu.

Aşa cum au declarat, pentru Evenimentul zilei, oficiali ai ISU Giurgiu, marţi, în jurul orei 10.40, femeia a plecat să cumpere alimente de la un magazin din apropierea locuinţei şi a uitat să îşi ia cheile la ea. Drept urmare, a închis uşa care are o yală ce se încuie automat.

Când s-a întors, speriată că micuţul plângea, a sunat la 112. La faţa locului, a fost trimisă o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare aparținând Detașamentului de pompieri Giurgiu.

Până la urmă, ca să nu spargă uşa, pompierii au intrat pe balconul locuinţei, cu ajutorul unei scări din dotare. Copilul, deşi speriat, era nevătămat când a ajuns în braţele mamei.