Evenimentul Zilei > Actualitate > O alergie misterioasă l-a scos din joc pe Ganea
O alergie misterioasă l-a scos din joc pe Ganea

O alergie misterioasă l-a scos din joc pe Ganea

Fundașul stânga n-a jucat niciun minut pentru Athletic Bilbao. Ziariștii spanioli au aflat că românul a fost lovit de probleme serioase de sănătate.

Cristi Ganea (26 de ani) n-a debutat încă pentru Athletic Bilbao, formație care l-a aciziționat de la FC Viitorul. Ziariștii iberici se întreabă unde a dispărut fundașul stânga, iar explicația a venit de la cotidianul „AS”.

„Se umpluse de bube pe tot corpul”

Internaționalul român a suferit de o alergie misterioasă, i-a fost administrat un tratament medicamentos de forță și are a avut nevoie de pauză. „Până la începutul lunii septembrie nu a putut elimina în întregime din organism medicamentele administrate pentru a se vindeca. Fundașul român se umpluse de bube pe tot corpul și nu putea să doarmă, iar din cauza asta, nu s-a antrenat nici măcar o singură zi. Dar acum este pregătit să înceapă”, au scris ibericii.

„Este adevărat. Am avut o alergie. Nu știu cauza exactă, pur și simplu mi-au apărut niște bube pe corp”, a preciat fotbalistul pentru gsp. ro. Ganea. Fotbalistul a fost vândut la începutul acestui an, de Gică Hagi, Bilbao plătind pentru el suma de 1,5 milioane de euro. Ganea a ajuns în Spania în vară, dar n-a jucat niciun minut pentru noua formație. Titular pe flancul defensiv stâng este Yuri Berchiche, cumpărat cu 24 de milioane de euro de la PSG.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: