Evenimentul Zilei > Politica > ALEGERI LOCALE 2016: REZULTATE Baia Mare și județul Maramureș, SONDAJE EXIT-POLL, cele mai importante ŞTIRI
ALEGERI LOCALE 2016: REZULTATE Baia Mare și județul Maramureș, SONDAJE EXIT-POLL, cele mai importante ŞTIRI

ALEGERI LOCALE 2016: REZULTATE Baia Mare și județul Maramureș, SONDAJE EXIT-POLL, cele mai importante ŞTIRI

Alegeri locale 2016 Baia mare și județul Maramureș: rezultate, sondaje exit-poll, cele mai interesante şi importante ştiri din ziua votului. Toate sunt oferite în timp real de reporterii şi corespondenţii EVZ care se vor afla în secţiile de votare în 5 iunie 2016.

Rezultate ALEGERI LOCALE 2016, în judeţul Maramureș

Imediat după închiderea urnelor, pe măsură ce vor începe să fie publicate informaţiile privind rezultatul alegerilor locale 2016 din Maramureș, evz.ro va prezenta cifrele oficiale în timp real, în secţiunea specială dedicată acestor alegeri. Vei afla rapid cine a fost ales primar în oraşul tău şi ce partide au câştigat bătăliile locale.


Filmul zilei alegerilor locale, in toata România, aici: ALEGERI LOCALE 2016: REZULTATE, SONDAJE EXIT-POLL, cele mai importante ŞTIRI


Rezultate EXIT-POLL alegeri locale 2016 în judeţul Maramureș

Redactorii EVZ vor prezenta şi analiza, în ziua alegerilor, rezultatele sondajelor de tip exit-poll care sunt anunţate imediat după închiderea urnelor.

Ştiri alegeri locale 2016: judeţul Maramureș

În ziua votului, aici veţi putea să aflaţi cele mai interesante ştiri şi detalii despre cele mai importante evenimente care se vor consuma în ziua alegerilor locale în judeţul Maramureș. Reporterii EVZ care se vor afla în secţiile de votare vor transmite informaţiile relevante ale zilei.

Cu un singur click, pe oraşul şi judeţul din lista de mai jos, poţi afla cine a câştigat bătălia electorală locală în toate zonele ţării. 


ALEGERI LOCALE 2016: REZULTATE Alba-Iulia şi judeţul Alba, SONDAJE EXIT-POLL, cele mai importante ŞTIRI


 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: