În satul timișean Crivobara, care aparține de comuna Secaș, prezența la vot la ora 12.30 era de 158%. Pe listele permanente ale satului figurează 67 de alegători, iar 27 dintre aceștia au votat până acum. Pe lista suplimentară, însă, și-au exprimat votul nu mai puțin de 79 de persoane, până duminică la prânz.

Petre Ghinea, membru  al Biroului Electoral Județean Timiș, spune că ”în opinia mea, nu e nicio problemă, altfel am fi fost sesizați. Până acum nu ne-a spus nimeni nimic legat de Crivobara. Pesemne că se întrunesc condițiile pentru cei care au votat pe listele suplimentare. Acolo decide șeful secției de vot și cel al biroului electoral de circumscripție, în primă fază”.

Potrvit secretarului comunei, Eugen Ionescu, situația la crivobara e simplă: ”localitatea e dublu ca suprafață cât centrul de comună, Secaș. E un sat  nelocuit în principal, cu puține familii, însă sunt foarte mulți timișoreni care și-au luat acse de vacanță aici, iar cu ocazia alegerilor șiau făcut flotant”. ( Foto: Adrian Pîclișan)