Direcția Socială a Municipiului Bucucurești în parteneriat cu echipa de la conectaresocială.ro au anunțat lansarea unei campanii cu scopul de a le oferi  o altă viziune asupra ideii de a fi femeie şi poate astfel, chiar le vom oferi o şansă la o viaţă mai frumoasă.

"Strângem pentru ele mici atenţii care definesc feminitatea. Puteţi dărui bijuterii pe care nu le mai purtați, parfumuri sau deodorante, produse cosmetice de orice fel, puteți dona orice fel de obiecte pe care nu le mai folosiţi (oricum este momentul pentru curăţenia de primăvară). Încercăm să strângem tot felul de obiecte, exceptând hainele, întrucât obiectele de vestimentație sunt asigurate de DGASMB", au explicat organizatorii de ce vor să organizeze acest eveniemnt pe data de 8 martie.

Puteți trimite micile cadouri la sediul DGASMB, din Strada Foişorului nr. 56-58, Sector 3, Bucureşti, de luni până vineri, între orele 09:00 – 16:30 sau puteți să le dăruiți personal, duminică, 8 martie, între orele 11:00 – 15:00, la Adăpostul de Femei din Şoseaua Berceni nr. 12, Sector 4, Bucureşti.

 

Acest mic gest este început de Conectarea Socială, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București și continuat de dumneavoastră!!!