Evenimentul Zilei > Politica > Ajutor electoral mascat. Mazăre reduce facturile la întreținere pentru două luni
Ajutor electoral mascat. Mazăre reduce facturile la întreținere pentru două luni

Ajutor electoral mascat. Mazăre reduce facturile la întreținere pentru două luni

Facturile la încălzire ale proprietarilor din Constanța sunt reduse cu 10% în lunile noiembrie și decembrie, dar începând de anul viitor nu se știe dacă oamenii cu venituri mici vor mai beneficia de această facilitate. Plafonul pentru persoanele singure a fost extins până 2.100 de lei, iar pentru familii acesta a ajuns la 1.800 de lei.

Edilul PSD, Radu Mazăre, le face un cadou electoral masca locuitorilor din Constanța. El a decis ca în ultimele două luni ale acestui an facturile celor care primesc energie termică în sistem centralizat să plătească facturi cu 10% mai mici.

"Factura la încălzire o să scadă cu 10% pentru cei care sunt persoane singure și au venit de până în 2.100 de lei și pentru famiilie care au venitul pe membru de familie până în 1.800 de lei. Nu pot să spun cât va fi subvenția, cert este că va trebui să scadem din buget 2 milioane de euro și va trebui să vedem din ce anume îi scădem, nu știu dacă o să-i scădem pe toți din subvenții.Dacă o să reușim să ne ducem până la 33% atunci, pe lângă diminuarea de 10% de anul ăsta începând din ianuarie avem o diminuare de 15% asa cum v-am promis ca să ajungem la 25%.", a declarat Radu Mazăre, potrivit digi24.ro

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: