Evenimentul Zilei > Justitie > AGRESIUNE. Femeie lovită cu sticla în cap de concubin
AGRESIUNE. Femeie lovită cu sticla în cap de concubin

AGRESIUNE. Femeie lovită cu sticla în cap de concubin

O localnică din comuna suceaveană Ostra a ajuns la spital după ce a fost lovită de concubin cu o sticlă în cap. Agresorul a sunat, apoi, la Poliţie.

Incidentul a avut loc, aseară, în jurul orei 21.00. Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată prin serviciul de urgenţă 112 de Vasile B., de 41 ani, din comuna Ostra. Acesta le-a spus poliţiştilor că Elena G., de  38 ani, concubina lui, a fost lovită şi necesită îngrijiri medicale.
Anchetatorii sosiţi la faţa locului au stabilit că femeia şi concubinul ei au petrecut în casa unui alt consătean Mihai U.. După mai ce au băut mai multe pahare de tărie, Vasile şi Elena au început să se certe. Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri şi a tranşat disputa în favoarea lui: a pus mâna pe o sticlă şi a lovit femeia în moalele capului.
Elena a fost  transportată cu ambulanţa la Spitalul oraşului Gura Humorului, unde i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranian minor”. Iubitul ei a ajuns la Poliţie unde a dat cu subsemnatul. El este cercetat  pentru „loviri sau alte violenţe”.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News