Evenimentul Zilei > Actualitate > Afacerea „Măștilor”. Scandal între Victor Ciutacu și Adriana Bahmuțeanu. Acuzații grele
Afacerea „Măștilor”. Scandal între Victor Ciutacu și Adriana Bahmuțeanu. Acuzații grele

Afacerea „Măștilor”. Scandal între Victor Ciutacu și Adriana Bahmuțeanu. Acuzații grele

Importul măștilor de protecțiie a pus două vedete mass-media pe poziții adverse. Adriana Bahmuțeanu, fostă jurnalistă și ex-soția lui Silviu Prigoană, l-a atacat pe Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu a postat un mesaj imediat după terminarea emisiunii de la România TV: „N-am dat in viata mea din casa. E prima oara cand o fac. Sper sa fie si ultima. In stanga aveti cererea, iar in dreapta raspunsul la refuz. Mai am si de la altii, pentru orice eventualitate…”

La ce referă?

Iată primul mesaj primit de la Adriana Bahmuțeanu:

Ca urmare a refuzului lui Victor Ciutacu, fosta jurnalistă Adriana Bahmuțeanu, a pus imediat o postare pe FB:

Enervată, vedeta România TV i-a răspuns prin publicarea celor două capturi, numai că lucrurile nu s-au oprit aici. A urmat un mesaj din partea Adrianei Bahmuțeanu:

Adriana Bahmuteanu Victor Ciutacu, ma bucur ca am stabilit o PREMIERA in ceea ce te priveste, aia cu datul din casa… eu una, am umblat prin multe case mari si nu m-am spart nici in ancheta… crede-ma😉
As fi vrut sa raspunzi punctual la intrebarea mea: Ce legatura e intre tine si Tolo (ma repet, va apreciez enorm pe amandoi) fata de cazul finului meu Catalin Hideg, un om onest si impecabil si ce va mana in lupta?
Care e umbrela ce va sustine????
Multumesc, hai ca se topeste inghetata….

Replica lui Victor Ciutacu a fost devastatoare:

Victor Ciutacu închipuirea ta bolnavă, aia ne susține. și, iar aici mă adresez ziaristei din tine, care sper că n-a murit, interesul jurnalistic. se cheamă subiect, Adriana, trebuie să-ți amintești. cât despre finul tău „onest și impecabil”, dă-mi voie să mă piș pe mine de râs. una peste alta, ești deja a treia care intervine pentru el. în afara colegului său de călătorie de la Abu Dhabi, el are un loc special în inima mea.
Vă reamintim că patronul Sanimed, Cătălin Hideg este implicat în ceea ce presa a denumit Scandalul „Măștilor”, fiind autorul unui import la prețuri scandaloase a unor măști de protecție din Turcia. Procedura desfășurată prin ONAC a fost considerată de presă ca fiind suspectă de influență politică. La această oră, Cătălin Hideg se află în Arabia Saudită, alături de Cristian Burci, patronul ziarului „Adevărul”.