AFACERE STUPEFIANTĂ. Trei tineri din Telorman fabricau ŢIGĂRI DIN CANNABIS | VIDEO

AFACERE STUPEFIANTĂ. Trei tineri din Telorman fabricau ŢIGĂRI DIN CANNABIS | VIDEO

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi procurori D.I.I.C.O.T. au efectuat patru percheziţii la locuinţele mai multor persoane suspectate de trafic de cannabis. Au fost reţinuţi patru tineri care au dezvoltat o adevărată afacere din fabricarea de ţigări din cannabis.

Afacerea cu stupefiante a fost demarată în oraşul Turnu Măgurele, din judeţul Teleorman. Trei tineri cu vârste între 18 şi 23 de ani, confecţionau ţigarete pline cu cannabis, cu ajutorul unor aparate folosite, de obicei, la ţigările cu tutun. Marian, Alexandru şi Cătălin, de 20 de ani, devenit, astfel, principalii dealeri din oraşul de la Dunăre. Aveau zeci de clenţi cu vârste de până în 25 de ani. Cel care le furniza materia primă era Cristian, un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Bucureşti. În urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au găsit şi ridicat 21 ţigarete cu cannabis, foiţe din hârtie, filtre şi un dispozitiv de confecţionat ţigări.

Cei patrutineri au fost conduşi de poliţişti la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de constituire în grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, au fost audiaţi şi o parte din cei aproximativ 20 de consumatori care au fost identificaţi de poliţişti, majoritatea acestora fiind tineri cu vârsta până în 25 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News