Adriean Videanu: Crin Antonescu a mai fost parlamentar în Teleorman, dar nu a călcat 4 ani în judeţ

Adriean Videanu: Crin Antonescu a mai fost parlamentar în Teleorman, dar nu a călcat 4 ani în judeţ

Liderul PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat aseară, în emisiunea "Sub semnul întrebării", de pe B1 TV, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, candidat la parlamentare într-un colegiu din Teleorman, a mai fost o dată parlamentare în acest judeţ, însă nu a mers niciodată acolo, în patru ani de zile.

"Antonescu a mai fost o dată parlamentar de Teleorman, nu a călcat în acel judeţ. Calculele pe care şi le-a făcut sunt greşite. Totuşi populaţia din Alexandria este urbană, informată. Dacă nu îşi ia mandatul cu 50 peste 1 la sută va avea o mare problemă la distribuire. Să nu credeţi că Teleormanul este un oraş care s-a predat", a declarat Videanu. Democrat-liberalul că oamenii din Teleorman se vor răzbuna pe acesta pentru indiferenţa din primul mandat şi nu îi vor acorda votul. "Eu cred în adâncul sufletului că cei din Teleroman îi vor face o surpriză tocmai pentru a-i plăti această poliţă, a dispreţului pe care l-a avut faţă de ei timp de 4 zile, netrecând prin acel judeţ, şi acum venind cu tupeu să le mai ceară votul", a mai spus liderul PDL Bucureşti. "Programul de guvernare al USL, o colecţie de minciuni de toamnă-iarnă" "Au lansat astăzi programul lor de guvernare, care este foarte uşor de citit. Noi am calculat câteva măsuri, iar deficitul bugetar al României ajunge la 15% în 2013, de 5 ori mai mare decât ne putem permite. Oamenii ăştia sunt ca în modă, au avut colecţia de minciuni de vară, iar acum vin cu colecţia de minciuni de toamnă-iarnă, iar singurul lucru pe care îl promovează este broboada", a spus Videanu.

Mai mult, acesta susţine că nu observă nicio evoluţie, comparativ cu anul 1990, apreciind că PNL nu mai există.

"Nu au evoluat în nimic faţă de 1990. Este o înşiruire de bune intenţii fără să cuantifice efectul. În USL se manfiestă următorul lucru. PNL nu mai există. Cei care simt liberalism nu au decât o singură şansă de a-şi putea idealurile puse în practică, votând ARD-ul. Uitându-mă pe acest document, constat că ne-am întors în anul 1990, când toţi veneau cu promisiuni", a mai spus Adriean Videanu.

Ne puteți urmări și pe Google News