Evenimentul Zilei > Politica > Adriana Săftoiu: Să se abţină să îl mai atace pe Dragnea că îşi pune în funcţii doar supuşii. Toţi SUNT la FEL
Adriana Săftoiu: Să se abţină să îl mai atace pe Dragnea că îşi pune în funcţii doar supuşii. Toţi SUNT la FEL

Adriana Săftoiu: Să se abţină să îl mai atace pe Dragnea că îşi pune în funcţii doar supuşii. Toţi SUNT la FEL

Adriana Săftoiu a făcut un comentariu extrem de critic la adresa celor din PNL explicând că nu este nicio diferenţă între PSD şi ei. Cerând totodată să se abţină cu toţii să-l mai atace pe Dragnea deoarece şi PNL este la fel.

”Tot caut un cuvânt potrivit după ziua de astăzi, mai ales dupa ce s-a întâmplat în grupul PNL de la Senat (la deputaţi încă a fost parfum), şi încă nu îl gasesc. Am auzit astăzi ca nu se voteaza oamenii dupa competenţe, ci e vot politic. Adică, votul politic nu ia în considerare competenţa, ci preferinţa şefului. Se repetă şi se repetă istoria“,  a scris Adriana Săftoiu.

Deputata PNL scoate în evidenţă  atitudinea la care apelează actuala conducere a PNL  spunând că este asemănătoare cu cea din PSD, unde Liviu Dragnea decide cine primeşte funcţii şi cine nu şi că toţi se supun comenzilor primite de la cei care conduc partidele.

"Sper ca mulţi să se abţină să îl mai atace pe Dragnea cu argumentul că îşi pune în funcţii doar supuşii. Nici o diferenţa! Conform unui coleg, «susţinem» ce vrea conducerea. Nu e tristeţe, e jale mare! Iar cea mai mare dezamăgire a mea a fost lipsa de demnitate. Sa vina 22 să îţi spumă ca te-au votat, când la număratoare au fost 12? Da, aveţi dreptate când nu vedeţi diferenţa“, a mai scris Adriana Săftoiu pe contul personal de socializare.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: