Evenimentul Zilei > Politica > Adrian Ţuţuianu:”Voi construi o alternativă la PSD”
Adrian Ţuţuianu:”Voi construi o alternativă la PSD”

Adrian Ţuţuianu:”Voi construi o alternativă la PSD”

Senatorul Adrian Țuțuianu susține că va construi o alternativă la PSD. Fostul senator a lansat totodată atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dar și la adresa Rovanei Plumb.

Fostul lider al PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a anunțat, într-o conferință de presă, că se pregătește pentru construirea unei alternative la PSD, partid din care a fost exclus.   

"Am ajuns la concluzia că demersul judiciar nu are niciun fel de eficiență. Să termin un litigiu peste doi ani înseamnă o pierdere de vreme și acest lucru mă va costa pe mine, dar poate costa și viața politică locală. A doua chestiune. Pot să mă judec doi ani și să dau tot de Dragnea la PSD și atunci rezultatul unui asemenea demers să fie zero. A treia chestiune. Rămân în politica dâmbovițeană și națională. Voi construi o alternativă la PSD și sper să schimb fundamental lucrurile în ceea ce privește echilibrele politice în județul Dâmbovița și nu numai. Ultima subliniere pe care vreau să o fac este că mereu m-am delimitat de Liviu Dragnea, Rovana Plumb și de camarila care ține astăzi PSD ostatic. Nici un moment nu m-am îndepărtat de primarii PSD, de consilierii locali, de consilierii județeni și de oamenii de bună-credință a acestui partid.”, a spus Adrian Țuțuianu, citat de România TV.