Adrian Năstase: "Avem datoria să eliberăm România de acest regim mafiot şi corupt"

Adrian Năstase: "Avem datoria să eliberăm România de acest regim mafiot şi corupt"

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a afirmat azi, că obiectivul Opoziţiei este să elimine de la Putere "camarila lui Traian Băsescu"

"Avem datoria să eliberăm România de un regim mafiot şi corupt. 'Suntem obligaţi moral să destructurăm un regim poliţienesc prin care şantajul politic va deveni principalul instrument de guvernare. De la noi aşteaptă cetăţenii reinstituiriea statului de drept", a afirmat azi Adrian Năstase în discursul de la Congresul extraordinar al PSD. În opinia sa, o provocare pentru Opoziţie este să combată principala "armă propagandistică" a lui Traian Băsescu conform căreia toţi politicienii sunt corupţi.

"Avem de-a face cu un uriaş efort al acestui regim de a convinge electoratul că nu are pe cine să aleagă", a spus Năstase.

El a acuzat "circul" arestărilor şi anchetelor care au ca singur rost "să acopere o perdea de fum a corupţiei actualei guvernări care a ajuns într-un ritm inimaginabil". Victor Ponta, căpitan de echipă a guvernării USL Adrian Năstase, care l-a nominalizat pe Victor Ponta ca fiind viitorul "căpitan" al echipei de guvernare a USL. Adrian Năstase a denunţat riscul ca populaţia să nu se prezinte la vot. "Ei ştiu şi cred că, cu cât vor fi mai puţini oameni la vot, cu atât vor obţine un scor mai bun. În schimb, noi ştim la fel de bine că, cu cât vor veni mai mulţi oameni la vot, victoria noastră va fi mai zdrobitoare. Noi trebuie să abordăm problemele societăţii româneşti ieşind din marasmul de până acum", a menţionat el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Preşedintele CN al PSD a susţinut că actuala Putere înscenează probleme. "Nu schimbarea Constituţiei, nu numărul parlamentarilor sau numărul de Camere ale Parlamentului, nu reorganizarea teritorială, privatizarea cuprului sau a gazului metan sunt problemele prioritare. Am crezut prea des şi ne-am implicat prea mult în false probleme, am consumat prea mult şi prea multă energie de a convinge pe toată lumea care era oricum convinsă că actuala guvernare e dezastruoasă, că actualii guvernanţi sunt corupţi şi iresponsabili faţă de viitorul ţării. Noi ştim, electoratul o ştie, chiar şi acea mică parte care l-a votat pe Traian Băsescu', a spus Adrian Năstase.