Evenimentul Zilei > Sport > Adrian MUTU va fi secundul lui George CIORCERI la ASA Târgu Mureș
Adrian MUTU va fi secundul lui George CIORCERI la ASA Târgu Mureș

Adrian MUTU va fi secundul lui George CIORCERI la ASA Târgu Mureș

Antrenorul echipei ASA Târgu Mureș, George Ciorceri a anunțat la finalul partidei cu Dinamo încheiată cu scorul de 0-0 luni seara, că i-a propus lui Adrian Mutu să devină secundul său iar acesta a răspuns pozitiv.

''Lui Adrian Mutu i-am propus și a acceptat să îmi fie secund. Nu este secund în acte, este jucător, dar el lucrează, facem planuri și el execută. Din când în când mai intervin și eu. (…) Mutu are calități de antrenor. Este un băiat deștept, a lucrat poate cu unii dintre cei mai mari antrenori din lume, are o cantitate mare de cunoștințe acumulate din teren, doar că atunci când ești jucător nu ești atent la toate detaliile și memorezi sau asimilezi doar cam ceea ce-ți convine sau ce te impresionează. Acum el trebuie să termine școala (de antrenori, n.r.), să-și ia carnetul și puțin să își tempereze tumultul, e ca o apă învolburată, vrea să le facă pe toate și într-o zi să povestească de tot ce a fost și să le facem pe toate'', a declarat George Ciorceri.

Cu privire la absența de pe teren a lui Mutu la meciul cu Dinamo, antrenorul Ciorceri a precizat că era preconizat ca acesta să intre în a doua repriză însă la un moment dat a purtat o discuție cu Mutu și i-a spus că îî place că ''echipa are ritm și să rămână așa'', informează AGERPRES.