Update. ADN găsit în casa lui Adrian Kreiner. Infractor român din Belgia

Update. ADN găsit în casa lui Adrian Kreiner. Infractor român din Belgia Noi detalii despre cazul Adrian Kreiner. Și fiica afaceristului a fost la un pas de moarte. Sursa foto: Facebook

Renumitul afacerist din Sibiu și-a pierdut viața recent, după ce a fost bătut și jefuit în propria locuință. La câteva zile de la tragedie, oamenii legii au un cerc tot mai restrâns de suspecți.

Update - ADN găsit în casa lui Adrian Kreiner

Procurorii au descoperit, în casa milionarului Adrian Kreiner, ADN al unui român. Anchetatorii vorbesc acum despre un suspect român. Acesta ar mai fi comis diverse infracțiuni în Belgia. Dar acest suspect nu a fost găsit de poliție.

De asemenea, se mai știe că cei trei bărbați care l-au bătut până la moarte au intrat în telefonul milionarului. Ultima accesare a serviciului WhatsApp a avut loc la ora la care Adrian Kreiner era bătut.

Potrivit unui amic al milionarului, citat de Digi24, Adrian Kreiner avea probleme cu banii. Mai precis, el i s-ar fi plâns că duce lipsă de lichidități, din cauza afaceri cu criptomonede pe care o crease.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adrian Kreiner a fost bătut și jefuit de cei trei cetățeni români. Scenele de groază au avut loc în vila pe care afaceristul o deținea pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu. Cu toate că cei trei indivizi purtau cagule , oamenii legii au corelat date din anchetă cu imaginile de pe camerele de supraveghere de pe stradă, ajungând la un cerc de suspecți.

Cazul Adrian Kreiner, pistele analizate de procurorii sibieni

Făptașii au pătruns în incinta domiciliului acestuia pe data de e 6 noiembrie. Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut de cei trei indivizi care purtau cagule pe față.

Ancheta este una extrem de anevoioasă, mai ales că oamenii legii iau în calcul o reglare de conturi. Mergând pe firul evenimentelor puse cap la cap după consultarea tuturor camerelor de supraveghere de pe străzile din apropierea vilei, polițiștii din Sibiu au făcut mai multe verificări. Cu toate acestea, până în prezent nu i-u identificat pe făptași.

Cerc restrâns de suspecți

După mai bine de o săptămână de la tragedie, polițiștii au restrâns cercul de suspecți. În acest sens sunt căutate trei persoane cu vârste de aproximativ 30 de ani. Acesta l-ar fi bătut și imobilizat pe Adrian Kreiner în noaptea fatidică.

Cu toate că inițial s-a vehiculat că suspecții ar fi părăsit țara, polițiștii au eliminat această ipoteză. Totuși, aceștia cred că făptașii ar fi plecat de pe raza municipiului Sibiu.

„A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor. ”, au anunțat procurorii sibieni.

Cerc de suspecți restrâns în cazul lui Adrian Kreiner

Adrian Kreiner. Sursa foto: Facebook

Suspecții în cazul lui Adrian Kreiner ar fi români

Procurorii sibieni neagă că ar fi dispus percheziții domiciliare până în prezent. Aceștia au explicat că există bănuiala că persoanele care ar fi intrat în vila lui Adrian Kreiner au naționalitate română.

,,La acest moment există bănuiala că cei trei autori sunt cetăţeni români. În ceea ce priveşte imaginile video care circulă în spaţiul public reprezentând trei persoane purtând cagule, putem confirma că aceste imagini se regăseau deja la dosarul cauzei fiind luate în considerare în investigaţie”, au explicat procurorii din Sibiu.

În ancheta amplă au fost mobilizate echipe constituite polițiști din cadrul I.P.J. Sibiu, precum și din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale. De asemenea, inspectorate judeţene de poliţie din ţară şi din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR sunt implicate în acest sens.

Fapta și au furat din casa lui Adrian Kreiner, ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro.  În locuința respectivă se aflau în noaptea tragediei atât iubita şi fiica omului de afaceri.