Evenimentul Zilei > Social > O adolescentă din Vaslui a DISPĂRUT subit de acasă. Familia este DISPERATĂ: „Avea TOT ce își DOREA AICI”
O adolescentă din Vaslui a DISPĂRUT subit de acasă. Familia este DISPERATĂ: „Avea TOT ce își DOREA AICI”

O adolescentă din Vaslui a DISPĂRUT subit de acasă. Familia este DISPERATĂ: „Avea TOT ce își DOREA AICI”

O adolescentă din Vaslui a plecat spre școală, dar nu a mai ajuns nici la ore, nici înapoi acasă. Familia este disperată. Oamenii muncesc în străinătate povestesc că fata nu avea niciun motiv să fugă.

Emine Bîgea este de negăsit de cinci zile. Fata  are 1,65 m si este elevã la Liceul “Stefan Procopiu”. Pe data de 21 martie, adicã miercuri dimineața, a plecat de acasã pregãtitã de scoalã, însã nu a mai ajuns. Observând lipsa acesteia, colegii au dat alarma, scrie Vremeanouă. 

Familia nu mai știe ce să facă și nu îsi poate da seama unde s-ar putea afla și ce se întâmplã cu ea. A fost anuntatã Politia, astfel cã tânãra este datã în urmãrire nationalã. 

Dispariția tinerei a fost semnalizatã si pe retelele de socializare. Zeci de persoane au distribuit urmãtorul mesaj: „a dispãrut scumpa mea nepoatã. Vã rog din suflet, dacã o vedeti sau stiti ceva de ea, anuntati cea mai apropiatã statie de Politie. Vã rog din suflet sã ne ajutati! Distribuiti câti mai multi! Asa o putem gãsi”.

 “Avea tot ce îsi dorea acasã”
Tânãra locuia cu bunicii, în zona Traian, întrucât pãrintii erau plecati la muncã în strãinãtate. “Vorbeam zilnic cu ea, inclusiv cu o searã înainte a vorbit cu sotia mea. Au povestit si au râs împreunã. Totul era în regulã, nimic nu ne dãdea de gândit. A doua zi, de dimineatã, miercuri, si-a luat rucsacul si a plecat la scoalã.

Din acel moment, nu mai stim nimic de ea, pentru cã nu a ajuns la scoalã. Dupã câteva ore, au venit colegii acasã si au întrebat ce se întâmplã cu ea, pentru cã nu a venit la scoalã si nici nu pot lua legãtura cu ea. Culmea e cã ne-a blocat si pe noi, pãrintii, pe telefon si pe Facebook. Deci, nicio modalitate de a lua legãtura cu ea.

E foarte ciudat. Am înteles cã se împrietenise cu un anumit bãiat, pe nume Alex, însã nu stiu dacã are vreo legãturã cu disparitia ei. Stiti cum e acum, încercãm sã ne agãtãm de orice indiciu care ne-ar putea duce spre gãsirea ei. Nici mãcar telefonul nu poate fi localizat acum, pentru cã, din câte ni s-a spus, au nevoie de o hotãrârea judecãtoareascã. Stau si mã gândesc si nu îmi pot da seama ce s-a întâmplat. Ea are conditii bune acasã, are tot ce îsi doreste, avea libertate, iesea în oras cu prietenii sau venea cu ei acasã. Chiar nu stiu ce sã mai zic…”, a spus tatãl tinerei pentru aceeași sursă.